Contigo® potovalne skodelice, plastenke za vodo, skodelice za otroke in skodelice za kavo so namenjene razgledanim potrošnikom, ki iščejo rešitve za vsakodnevne izzive dejavnega življenjskega sloga. Zavedajoč se, da so lahko pijače "za s sabo" vir madežev in da so nerodne za uporabo, je podjetje Contigo® razvilo serijo preprostih, a funkcionalno inovativnih, okolju prijaznih pripomočkov za pitje, ki ljudem pomagajo pri spopadanju z vsakodnevnimi izzivi. Izdelki so po obliki privlačni, a vzdržljivi, prijetnih oblik, a čvrsti – popolna kombinacija učinkovitosti in videza. Proizvodi podjetja Contigo® dajejo našim kupcem največ samozavesti, ki jo potrebujejo, ko se soočijo s pričetkom dneva, ter ponos, saj se zavedajo, da so kupili najboljše od najboljšega.
Podjetje Contigo® je razvilo celotno linijo potovalnih skodelic, plastenk za vodo ter skodelic za otroke z revolucionarno patentirano tehnologijo AUTOSEAL®, ki samodejno zapira posodo med požirki, kar je za vedno spremenilo izkušnjo pitja "po poti". Izdelki – termo potovalne skodelice, plastenke za vodo in otroške skodelice – so 100-odstotno varni pred puščanjem in polivanjem. Imajo vrhunske izolacijske lastnosti, zaradi katerih pijače dlje ostanejo tople ali hladne.
Podjetje Contigo® zavzeto ustvarja svoje izdelke in verjame, da so potrošniki prijetno presenečeni nad obsegom priročnih inovacij, ki jih znamka ponuja.

Več o izdelkih Contigo na: www.mycontigo.com