Pri podjetju Intex se vse, kar počnemo, osredotoča na kakovost, vrednote in čas za družino. Naši cenovno dostopni izdelki so izdelani obstojno, tako obstojno, kot ostajajo trajni spomini tistih, ki jih uporabljajo.
Podjetje Intex Recreation Corp. je distributer napihljivih ležišč, nadtalnih bazenov, kopalnih pripomočkov, igrač, pohištva, čolnov in še več. Smo del družine podjetij vsega sveta z več kot 40-letno zgodovino.
Naš cilj je dobava izdelkov najvišje kakovosti po dostopni ceni, ki so vsi oblikovani za udobje, varnost in zabavo. V vaš dom s ponosom prinašamo izjemno blago in storitve za stranke, ki so brez pomanjkljivosti.
Naša vizija je, da bi postali najbolj prepoznavno, zaupanja vredno in inovativno podjetje v naši industriji. Redno testiramo dokončane proizvode in se tako prepričamo, da ustrezajo našim visokim standardom kakovosti, varnosti in vrednosti.
Prav tako smo zavezani k zmanjševanju stopnje ogljikovega dioksida v ozračju. Že 10 let sodelujemo z našimi dobavitelji, da bi zmanjšali količino uporabljenih fosilnih goriv. Več o naših varnostnih in trajnostnih ukrepih lahko preberete tu.

Izdelke Intex si lahko ogledate in jih kupite tukaj.