Primi Sogni je podjetje, ki raste s starši in otroki. Sanje nam pomagajo rasti in so stalnica v življenju vsakega posameznika. Celo dojenčkov. Podjetje Primi Sogni, ustanovljeno leta 1973, nudi paleto koristnih, funkcionalnih in varnih izdelkov za vsakodnevne dejavnosti v otroštvu. Izdelke smo oblikovali in razvili na podlagi potreb otrok in njihovih družin.

Izdelke smo oblikovali v skladu z našimi idejami; in vsi so namenjeni zadovoljevanju otroških potreb: od otroštva do odraslih let. Vsaka starost zahteva svoje specifične potrebe; s svojim dizajnom in tehnologijo izdelki Primi Sogni zlahka zadovoljijo te potrebe in otrokom omogočajo varno in udobno raziskovanje sveta. Natančna izbira materialov in tehnološki razvoj omogočata izdelavo kakovostnih izdelkov. Popolna mešanica, ki osrečuje otroke in starše.

Mi smo italijanska odličnost. Odličnost našega podjetja je stvar stila in zavestne izbire. Zato so naši izdelki, posvečeni svetu otroštva, certificirani z »Narejeno v Italiji z odličnostjo«.