Otroška pohištvena oprema, posteljice, stoli za hranjenje, posteljni seti. Podjetje ponuja otroško pohištveno opremo, s katero boste v celoti opremili otroško sobo: posteljica, stolček za hranjenje in previjalna miza. Izbirate lahko tudi med posteljnimi seti zanimivih vzorcev ter različnih oblik in barv in paleto dodatkov za otroške sobe, s katerimi boste ustvarili želeni videz. Pri oblikovanju smo imeli v mislih najstnika ‒ ki ni več otrok, pa tudi ne odrasel. Naš izbor pohištva za sobo najstnikov odlikujeta izvirnost in funkcionalnost.

Proizvajalec otroškega pohištva KLUPŚ je družinsko podjetje z več kot 40-letno tradicijo. Podjetje odlikujejo dolgoletne izkušnje, ki se prenašajo iz generacije v generacijo, pa tudi strast in tradicija. Ustvarili smo otroško pohištveno opremo, ki odlično združuje varnost, ekologijo in slog ter je priznana tako na Poljskem kot v celotni Evropi. Zavedamo se, da je vaš čas skoraj tako dragocen kot vaš otrok. Zato imamo vse, kar potrebujete za popolno opremljanje otroške sobe. Naša otroška pohištvena oprema zajema bistvene elemente, ki bodo vašega otroka zazibali v udobje in varnost. Naši izdelki so narejeni iz visokokakovostnih materialov v skladu z varnostnimi in ekološkimi normativi.

Obdajte svojega malčka z otroško pohištveno opremo Klupś. Blagovna znamka KLUPŚ je znana po pohištvu, pa tudi posteljnih in previjalnih podlogah. Pri oblikovanju otroških posteljnih setov imajo blagovna znamka in starši ves čas v mislih svoje malčke. Zagotavljanje udobja, varnosti in zdravja otrok je naša prednostna naloga. Zato so vsi naši izdelki iz občutljivih in naravnih tkanin v skladu s kakovostnimi zahtevami.

Naši otroški posteljni seti vam bodo v ponos in veselje, saj omogočajo najboljši možen spanec. Teme, ki so na voljo, vključujejo zabavne, zanimive potiske in motive, ki z edinstvenim dizajnom, barvnimi vzorci in precizno dovršenostjo privlačijo poglede.

Najmanjši imajo največje potrebe. ‒ Mi jih znamo zadovoljiti!