To je svet, v katerem je najpomembnejše, da svojemu otroku omogočite sanjski začetek življenja! Pri Bebe-jou je le najboljše dovolj dobro. V podjetju z izjemno skrbnostjo oblikujemo in izdelujemo obsežno paleto izdelkov za kopanje in nego. V razvojni fazi naših izdelkov namenjamo prednostno pozornost kakovosti, varnosti, funkcionalnosti ter udobju staršev in otrok. Želimo vam olajšati vsakodnevno nego vašega malčka, da boste lahko še bolj uživali v skupnih trenutkih. Ne glede na to, ali gre za kopanje ali privajanju na kahlico, z izdelki Bebe-jou boste skupaj z malčkom še bolj uživali.

Atelier 49 Nederland BV je uspešno neodvisno nizozemsko družinsko podjetje. Od leta 1967 uspešno proizvajamo in izvažamo otroške negovalne izdelke po vsem svetu. Nismo uspešni, zato ker stvari puščamo takšne, kot so. Podjetje združuje štiri generacije izkušenj s sodobnimi tehnikami in strogo kakovostno in varnostno politiko pri razvoju vseh naših izdelkov. 

Vse, kar potrebujete! Prodajni program Bebe-jou vključuje vse, kar potrebujete za svojega otroka: otroške banjice, elegantne vrečke za pleničke, previjalne podloge, kahlice in druge izdelke za nego. Vsi izdelki so enobarvni in edinstvenih oblik. Izberite izdelke znotraj ene linije in jih kombinirajte, kot sami želite!