Izdelki za hranjenje novorojenčkov, s katerimi je hranjenje vašega dojenčka preprosto intuitivna™ izkušnja, kot tudi mora biti.
Z malce pomoči naše linije Closer to Nature (bližje naravi) boste z otrokom kmalu uživali v sproščenem, prijetnem hranjenju, ker se sami odločite za dojenje, za hranjenje po steklenički ali oboje. Vse, od naših stekleničk do črpalk za dojenje, je oblikovano tako, da je prehajanje med obema načinoma prehranjevanja lažje kot kadarkoli prej.
Izdelki za pomiritev so oblikovani tako, da vašega dojenčka pomirijo na preprosto intuitiven® način.
Vsi pripomočki za pomiritev v liniji Closer to Nature so odobreni s strani dojenčkov. Simetrične ortodontske dudice so posebej oblikovane, tako da jih dojenčki nadvse radi sprejemajo. Tako vaš dojenček občuti pomirjujoče učinke, ko zadovoljuje svojo potrebo po sesanju, vi pa ste pomirjeni, ker je otroku udobno in je varen.
Izdelki za odstavljanje dojenčku pomagajo pri postopnem prehodu z mlečne prehrane na trdo hrano, ki jo potrebuje za rast in zdrav razvoj.
Naši izdelki Explora za odstavljanje in oprema so posebej oblikovani tako, da je ta razburljiv prehod preprost, intuitiven in predvsem zabaven! Našli boste vse, kar potrebujete za uživanje v tej barviti pustolovščini novih okusov in izkušenj, od naših znanih skodelic in kozarčkov za dojenčke pa do pribora in posode, ki so preprosti za uporabo.
Izdelki za nadzor dojenčka so oblikovani tako, da ste lahko povsem mirni in se lahko sprostite, ko vaši najmlajši spijo.
V idealnem svetu bi starši preživeli vsak trenutek dneva in noči s svojimi dojenčki in budno pazili na vsak njihov gib. V resničnem svetu pa to ni mogoče, zato lahko zaupate našim visokotehnološkim napravam za nadzor dojenčkov linije Closer to Nature. Sem sodijo tudi zasloni in termometri, ki so vam v pomoč, če se želite prepričati, ali je vaš dojenček varen in ali mu je udobno, kolikor je mogoče.

Izdelke Tommee Tippee si lahko ogledate in jih kupite tukaj.