Kaufmann Neuheiten GmbH je družinsko podjetje z 20-letno tradicijo in je na trgu od leta 1989. Od leta 1999 ima Kaufmann Neuheiten und Spezialbedarf GmbH licenco za izdelke podjetja Walt Disney in ima trenutno v svoji paleti izdelkov enajst Disneyevih tem. Leta 2000 so sledile nadaljnje licence in partnerstva, med drugimi tudi SuperRTL in 20th Century Fox.
Decembra 2005 smo zaradi privlačnega novega sejmišča v Stuttgartu sedež podjetja prestavili v Walddorfhäslach, ki leži med Stuttgartom in Tübingenom. Tu so ključna področja prodaje avtomobilska oprema, otroški avtomobili, potovalna galanterija ter licenčni izdelki, za katere ime Kaufmann že dolgo predstavlja veliko stabilnost na državnem in mednarodnem trgu.
Na licenčnem trgu sodelujemo s partnerji, kot so Disney, Marvel, Sanrio, sheepworld, Dracco, TLC in AMG, ter s figurami, ki so med otroci najbolj priljubljene.
V podjetju imamo notranji grafični in razvojni oddelek, ki omogočata hitro izvajanje novih projektov, pakiranje in individualno izpolnjevanje želja strank. Pisarne in skladišče so v isti stavbi. V podjetju imamo skladišče z visokimi policami, ki ga upravljamo s sistemom EDV, v katerem je shranjenih preko 1.000.000 takoj dobavljivih proizvodov. Preko sistema QS, ki ga je potrdilo Združenje za tehnični nadzor (TÜV), skrbimo za zagotavljanje kakovosti in neprekinjeno možnost dobavljanja.

Izdelke Kaufmann si lahko ogledate in jih kupite tukaj.