Maltex je poljska družba z omejeno odgovornostjo. V industriji plastike deluje že več kot 20 let. Maltex so predvsem ljudje, ki ustvarjajo družbo ‒ odlična ekipa posameznikov, ki se trudi razviti najboljše možne odnose med stranko in proizvajalcem. Stremimo k zagotavljanju, da ljudje našo blagovno znamko povezujejo s kakovostjo in pozornostjo do podrobnosti.

Izdelki Maltex Baby so zasnovani na osnovi smernic ljudi, ki imajo dolgoletne izkušnje z nego otrok, so ergonomični in varni za otroka in starša.

Blagovno znamko Maltex poznajo tako najmlajši kupci kot njihovi starši. Stojalo za banjico, stolček za banjico, posodice za plenice in vodo, previjalne podloge in trde previjalne podloge. Kopalni seti otroku zagotavljajo maksimalno udobje in varnost, hkrati pa so priročni tudi za negovalce. Dodatki za nego otrok: kahlice, straniščni sedeži in stopničaste pručke na najudobnejši in najenostavnejši način pomagajo otrokom pri opravljanju osebnih potreb. Izdelki blagovne znamke Maltex Baby so razvrščeni po linijah (licenciranih ali avtorskih), ki so opremljene z lastno grafiko, in na voljo v čudovitih barvah. Izdelki, namenjeni kopanju, so posebej označeni, tako da starše seznanijo z osnovami varnega kopanja otrok. Izdelki blagovne znamke Maltex Baby so na voljo v številnih barvah in razvrščeni po originalnih linijah ‒ licenčnih in tudi lastnih linijah družbe Maltex.