CYBEX ponuja avtomobilske sedeže, kengurujčke, otroške vozičke, ki niso samo varni, temveč se odlično prilagajajo urbanemu življenju.

V središču blagovne znamke in razvoja izdelkov je CYBEX D.S.F. Inovacijsko načelo: kombinacija edinstvenega dizajna (Design), neprekosljive varnosti (Safety) in kakovosti ter pametne funkcionalnosti (Functionality). Ta trojna strategija je privedla do razvoja nagrajenih pionirskih avtomobilskih sedežev, kot je avtosedež Sirona, obrnjen nazaj, in priborila devet nagrad Red Dot Design.

CYBEX ves čas dvomi v status quo in se ne boji izzivov. CYBEX ni le vodilni na področju zagotavljanja varnosti otrok, ampak je tudi inovativen življenjski slog in modna blagovna znamka. S svojim novim pristopom  oblikuje izdelke za starše ter premika meje, ki pogosto ločujejo varnost, dizajn in funkcijo.

Na začetku leta 2014 se je nemška družba CYBEX združila z družbo Goodbaby International Holdings Limited. Slednja je vodilna globalna družba s sedežem na Kitajskem, ki se ukvarja z otroškimi izdelki. Goodbaby z impresivno zgodovino več kot 25 let v raziskavah in razvoju, načrtovanju in testiranju ter lastnimi proizvodnimi zmogljivostmi postavlja globalne standarde za varnost, inovativnost, oblikovanje in proizvodnjo.