Že od leta 2002 poljsko podjetje Baby Design z enakim entuziazmom oblikuje otroške vozičke, stole za hranjenje, stajice, otroške posteljice in avtomobilske sedeže.

Podjetje »fillikid GesmbH« je leta 1993 ustanovil Georg Fill. Podjetje se ukvarja z razvojem in distribucijo opreme za dojenčke in otroke.

Babybjörn je švedsko družinsko podjetje, specializirano za proizvodnjo in trženje izdelkov za dojenčke in otroke. Ustanovljeno je bilo leta 1961.

Na začetku leta 2014 se je nemška družba CYBEX združila z družbo Goodbaby International Holdings Limited.

Pri prvih začetkih v najčudovitejšem obdobju, so izdelki linij Bc Baby, BC Home in BC Ride namenjeni za čudovita in varna popotovanja z otrokom.

Podjetje Hauck skrbi za dobro počutje celotnih generacij dojenčkov od leta 1921. Varnost in dobro počutje vašega otroka sta naša največja prednost.

Pri prvih začetkih v najčudovitejšem obdobju, so izdelki linij Bc Baby, BC Home in BC Ride namenjeni za čudovita in varna popotovanja z otrokom.

Vrhunska, večkrat nagrajena nizozemska blagovna znamka otroških vozičkov. Mešanica dobro premišljenega pozitivnega dizajna in funkcionalnosti v kombinaciji s kakovostjo.

Pri prvih začetkih v najčudovitejšem obdobju, so izdelki linij Bc Baby, BC Home in BC Ride namenjeni za čudovita in varna popotovanja z otrokom.

Lässig razvija inovativne, živahne in privlačne izdelke za vso družino. Linije izdelkov Lässig so barvite in raznolike kot življenje samo. 

Brevi je bil ustanovljen v Telgatu pri Bergamu leta 1954 s strastjo bratov Brevi do plastike in kovine. Podjetje se je plasiralo na trg z otroškimi izdelki.

Pred 50 leti je Maclaren prvi predstavil voziček marela. Izdelan je bil iz aluminija, ki se uporablja v letalski industriji, in je tehtal manj kot 2,7 kg, zato ga je bilo mogoče zlahka zložiti z eno roko.

Römer od šestdesetih let prejšnjega stoletja igra ključno vlogo pri razvoju avtomobilskih in otroških varnostnih standardov.

Oblikovanje družinskih trenutkov, ki jih ne bomo nikoli pozabili. V podjetju Maxi Cosi si skupaj prizadevamo, da bi razumeli, kaj danes pomeni biti starš, ki skrbi za dragoceno bitje.

Bugaboo si že od nekdaj prizadeva, da bi vam pomagal pri prostem gibanju.

Od leta 1937 si podjetje Mutsy prizadeva poenostaviti vsakdan najboljšim staršem. Pomaga jim z razvijanjem udobnih in zanesljivih otroških vozičkov, ki povečujejo mobilnost in olajšujejo življenje mamam in očetom.

Od ustanovitve leta 1969 je Cam iz družinskega podjetja postal eno najpomembnejših podjetij z izdelki za otroke.

Avtosedeži Nania, oblikovani in izdelani v Franciji, nudijo vašemu otroku maksimalno varnost. Avtosedeži Nania ‒ Pop Theme, Theme Themes ali Luxury Theme ‒ so varni, udobni, cenovno dostopni in moderni.

Chipolino je bolgarsko podjetje, specializirano za proizvodnjo in trgovino z otroškimi izdelki blagovnih znamk »Chipolino« in »Baby Max«.

Linija otroških vozičkov Quinny nudi staršem udobne mobilne rešitve v njihovem urbanem okolju. Za starše, ki ljubijo mesto, mestni utrip in vse, kar mesto ponuja.

CYBEX ponuja avtomobilske sedeže, kengurujčke, otroške vozičke, ki niso samo varni, temveč se odlično prilagajajo urbanemu življenju.

Safety 1st je strokovnjak in uveljavljen ponudnik kakovostnih izdelkov (vključno z otroškimi vozički in avtosedeži), ki otroku omogočajo varno raziskovanje sveta, vam pa brezskrbnost.

Največje veselje vsakega starša je opazovati, kako njegov otrok raste, spoznava svet in pridobiva nove veščine.