Največa prednost podjetja BRUDER Spielwaren je inovativnost pri razvoju in izdelavi novih igrač, ki je združena s funkcionalnostjo, po kateri je BRUDER dobro poznan.
Vse – od začetne zamisli do proizvodnje in trženja – se odvija pod eno streho na sedežu podjetja BRUDER v mestu Fürth v Nemčiji.

Igrače vozila BRUDER so razvite z vrhunskimi računalniškimi aplikacijami CAD in 3D-oblikovalskimi delovnimi postajami, preden so posredovane hišnemu oddelku za izdelavo kalupov. Tam se z uporabo vrhunskih rezkalnih strojev CNC izdelujejo kalupi in sestavljajo posamezni kovinski deli v celoten kalup. Ko je izdelava kalupa zaključena, se lahko prične hišna obdelava plastike. Naš oddelek s stroji premore približno 100 strojev CNC za kalupe z vbrizgom. Uporabljamo le plastiko najvišje kakovosti, ki se uporablja tudi v avtomobilski industriji. Odpadno plastiko zbiramo, recikliramo in nato ponovno uvajamo v obtok materiala ter tako odgovorno ravnamo z viri in varujemo okolje.

Raven znanja, kot smo ga pridobili pri izdelavi plastike, nam med sestavljanjem pomaga, da proizvajamo učinkoviteje. Uporaba priključkov in strojev za samodejno sestavljanje nam omogoča, da sestavimo večje dele v le nekaj korakih.
Ko je sestavljanje zaključeno, vozila – igrače "zaparkiramo" v našo znano privlačno embalažo BRUDER, preden se podajo na pot v več kot 70 držav po vsem svetu.

Izdelke Bruder si lahko ogledate in jih kupite tukaj.