Playgro razume pomen igre na razvojni poti dojenčka in ustvarja zabavne, inovativne igrače za razvoj dojenčka, ki zaposlijo vsa čutila in spodbujajo domišljijo. Igrače Playgro nudijo neskončne možnosti pri razvoju, učenju in odkrivanju. Vsak izdelek je zasnovan tako, da pripomore k razvoju vseh spretnosti, vključno z motoričnimi in kognitivnimi, ki jih dojenček pridobiva z dejavno igro, ter hkrati dojenčka spodbuja, da razmišlja, opazuje, posluša in se giblje.
Podjetje Playgro je bilo ustanovljeno leta 1992 v mestu Melbourne v zvezni državi Victoria v Avstraliji. Ostajamo ponosno Avstralsko podjetje v družinski lasti.
Naši izdelki
Playgro je dom nadarjeni ekipi razvijalcev izdelkov, industrijskih oblikovalcev, grafičnih oblikovalcev in ilustratorjev. Igrače Playgro s ponosom oblikujemo v mestu Melbourne v Avstraliji, prodajamo pa jih v 100 državah po vsem svetu.
Sposobni smo ustvariti izdelke, ki se pričnejo z zamislijo ali s skico, ki jo izpeljemo v celoti, do pakiranega izdelka na polici. Ekipa ima za oblikovanje in razvoj naših izdelkov na voljo najaktualnejše podatke o potrošnikih in tržne raziskave ter najsodobnejšo proizvodno tehnologijo.

Izdelke Playgro si lahko ogledate in jih kupite tukaj.