Inovativne in domiselne igre so namenjene združevanju ljudi, usvajanju znanja, kot pomoč pri učenju in zabavi. Green Board Games (GBG) izdeluje igre, usmerjene v učenje, od leta 1991. Gary Wyatt je podjetje začel z eno igro, Alpha Animals, zdaj pa se podjetje ponaša z več kot 200 izdelki. GBG je eno od redkih podjetij v Združenem kraljestvu, ki igre izvažajo v več kot 60 držav; naše igre so prevedene v več kot 30 jezikov. Rast podjetja je v veliki meri posledica blagovne znamke BrainBox, ki smo jo na trg lansirali leta 2007 in je danes uveljavljeno ime v svetovni industriji igrač.

Od takrat se podjetje širi in dodaja novo razburljivo ponudbo iger ter izobraževalnih izdelkov, ki prispevajo k nadaljnji rasti podjetja. Obstaja trdno prepričanje, da lahko ohranimo rast in da bo GBG tudi v prihodnjih letih pomemben akter na svetovnih trgih namiznih iger in izobraževalnih trgih.

Oblikovano v Združenem kraljestvu in izdelano iz recikliranega in etično neoporečnega materiala. Igrajmo se skupaj, učimo se skupaj.