Pri proizvodnji uporabljamo les iz trajnostnih gozdov. Celotno podjetje se je zavezalo poskrbeti za prihodnost. Veliko časa in truda namenjamo oblikovanju in preoblikovanju naših izdelkov, tako da so naše igrače za otroke privlačne, predvsem pa varne. Ves čas sledimo spremembam dojemanja in posodobljenim politikam ter se prilagajamo zahtevam strank. Ves čas izvajamo izboljšave, ne le da bi izpolnili varnostne zahteve, temveč da bi jih presegli. Pri tem ohranjamo velik ugled naših strank in družbe.

Ta je letos prisoten tudi v naših izdelkih. Želimo, da imajo vaši otroci igrače, igre in izobraževalne materiale, ki so jim med zabavo in izobraževanjem v izziv. Zato oblikujemo izdelke na podlagi spoznanj staršev in domišljije otrok. Naša skupina oblikovalcev je sestavljena iz staršev, učiteljev, svetovalcev za razvoj v zgodnjem otroštvu in drugih, ki dobro poznajo otrokove potrebe. Morda pa je od vsega najpomembneje, da se pri tem zabavamo!

Zavedamo se, da so otroci naša prihodnost, zato je naša dolžnost, da skrbimo zanje in jih spodbujamo.

V podjetju Classic International smo postavili zelo visoke standarde kakovosti. Vemo, da si vaši otroci zaslužijo le najboljše igrače. To zagotavljamo s strogim postopkom kontrole kakovosti. ClassicWorld ima opravljene naslednje svetovne standarde: sistem vodenja kakovosti ISO 9001: 2008, članstvo Sedex, certifikata BSCI in FSC ter pooblastilo podjetja Disney.

Lahko ste prepričani, da bo kakovost naših igrač zagotovljena tudi v prihodnje.